Yaz spor okulu başlıyor

Seferihisar Belediyesi düzenleyeceği yaz okuluyla, 5-14 yaş aralığındaki çocuklara 11 dalda ücretsiz eğitim verecek. Çocukların doyasıya eğleneceği, hem de öğreneceği yaz okuluna kayıtlar, 19 Haziran tarihinde başlayacak.

Eğitimde fırsat eşitliği yaratmak için harekete geçen Seferihisar Belediyesi, yaz boyunca çocuklar için ücretsiz yaz okulu düzenliyor. Hıdırlık Spor Birimi, Taekwando Salonu ve Jimnastik Salonu’nda gerçekleştirilecek kurslara, 444 7 743 numaralı telefondan kayıt yaptırılabilecek. Yüzme, satranç, jimnastik, basketbol, voleybol, tekvando, tenis, bale, plaj futbolu, futbol ve yelken branşlarından oluşan 11 dalda kurs alacak olan çocuklara, belediyenin uzman eğitmen kadrosu eşlik edecek. 3 Temmuz’da başlayacak kurslar, 1 Eylül’e kadar devam edecek.

“BU YAZ ÇOCUKLARIN YAZI OLACAK”

Yaz Okulu’na ilişkin konuşan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Seferihisar’da anne babaların ekonomik kaygı taşımadan, güvenle evlatlarını emanet edebileceği bir yaz okulu düzenliyoruz. Ücretsiz kurslarımıza katılacak tüm evlatlarımız hem gönüllerince eğlenebileceği dolu dolu bir yaz geçirecek, hem de yeteneklerini keşfedecek. Seferihisarlı çocuklar kurslarımızda öğrendikleriyle büyüyecek ve inanıyorum ki ileride her biri kendi branşlarında ilçemizin gururu olacak başarılara imza atacak. Bu yüzden yaz okulu kurslarımızı çok önemli görüyorum. Birbirinden değerli, alanında uzman eğitmenlerimiz var. Bu yaz Seferihisarlı çocukların yazı olacak” diye konuştu.

shisar-yaz-okulu-kayit-basladi-6.jpg
shisar-yaz-okulu-kayit-basladi-5.jpg
shisar-yaz-okulu-kayit-basladi-2.jpg
shisar-yaz-okulu-kayit-basladi-4.jpg
shisar-yaz-okulu-kayit-basladi-3.jpg
shisar-yaz-okulu-kayit-basladi-1.jpg

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.