Mustafa Karabulut adı yaşayacak

Duayen gazetecinin adı ismi verilen caddede yaşatılacak

Seferihisar’ın ilk gazetecisi, Seferihisar’a ilk süreli yerel gazeteyi kazandıran ve Seferihisar Gazeteciler Derneği’nin kurucu başkanı duayen gazeteci Merhum Mustafa Karabulut’un adı yaşamı boyunca mücadelesini verdiği Kocaçay Caddesi’ne verilecek.

Seferihisar Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısında, geçtiğimiz Mart ayında vefat eden Mustafa Karabulut’un ismi Kocaçay Caddesi’ne verildi. Duayen gazeteci Mustafa Karabulut’un isminin caddeye verilmesi yönündeki teklif, meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Karar, hukuk komisyonunun incelemesinin ardından İzmir Büyükşehir Meclisi’ne gelecek.

Kocaçay için mücadele verdi

Meslek hayatı boyunca sık sık kaleme aldığı Kocaçay’ın mesire alanına dönüştürülmesi, ağaçlandırıp halka kazandırılması ile ilgili mücadele vermişti.

Cahit Koççoban onurlandırıldı

Seferihisar Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısında, Seferihisar’ın Cahit hocası Heykeltıraş Cahit Koççoban’ın isminin bir sokağa verilmesi kararı alındı.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.