Senem Gürer Solak ” benden bu kadar”

Seferihisar’da 2018 yılından beri Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Senem Gürer Solak, 18 Ağustos tarihinde ilçe başkanlığı seçiminde aday olmayacağını açıklayarak veda niteliğinde bir paylaşım yaptı.

İşte o açıklama..

2018 yılında atanmış olduğum CHP Seferihisar İlçe Başkanlığı görevimi 2019 yılında yapılan olağan kongremizle kongre üyelerimizce seçilerek aralıksız dört yıldır büyük bir onur ve heyecanla yürütmekteyim. Göreve geldiğim ilk günden bugüne kadar daha demokratik, adil, eşit, çağdaş, insan haklarına saygılı bir Türkiye için büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere açtığı yolda hiç yorulmadan yürüdük.

Görev yaptığım süre içerisinde; adil, dürüst, açık, katılımcı, halka yakın, hemşerilerimizin sorunlarına duyarlı, birleştirici, pratik ve dinamik bir yönetici olmaya gayret ettim. Bu çerçevede Belediye Başkanımız meclis üyelerimiz ile tüm hemşerilerimiz arasında yakınlaştırıcı ve sorunları çözme konusunda devamlı surette kolaylaştırıcı ve köprü görevi kurma gayreti içinde oldum. Görev sürem boyunca yaptıklarımızı İlçe kongremizde faaliyet raporuyla sunacağımdan burada tekrar etme gereği duymayacağım.

Hiç şüphesiz yapılan ve yapılamayan daha çok şey var. Yapılanları ve yapılamayanları sizlerin takdirine bırakıyorum. Ancak yapılan bütün hizmetlerin ve yaşanan bütün güzelliklerin asıl sahibi sizlersiniz ve bizler sadece bu yolda kolaylaştırıcı ve köprü vazifesi gördüysek ne mutlu bizlere. Çalışma dönemimiz içindeki bir diğer önemli etkinlik ise İlçe Kongremize katılacak delegelerin belirlenmesiydi. 12-21 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz bu seçimler, Cumhuriyet Halk Partisine yakışır bir biçimde geçti. Demokratik ve uygar bir seçim süreci sonucunda 215 kongre delegemizi belirlemiş olduk. Bu seçimlerinde demokratik ve uygar geçmesini sağlayan tüm partililerimize bir kez daha teşekkür etmek isterim.  

18 Ağustos 2023 tarihinde toplanacak İlçe Kongremiz de yeni İlçe Başkanımızı yönetim kurulu üyelerimizi ve İl delegelerini iki yıl süreyle belirlemiş olacağız. Bayrak yarışı anlayışıyla sürdürdüğüm İlçe Başkanlığı görevimi bugüne kadar bizlere emanet edilen bayrağı yere düşürmeden büyük bir onur ve şerefle taşıyarak kongremizde yeni seçilecek arkadaşımıza devretmek için büyük bir heyecanla kongremize hazırlanmaktayız. Kongremizde yeni dönem İlçe Başkanlığı görevine tekrar aday olmayacağımı belirtmeden önce bu güne kadar yol yürüdüğüm öncelikle Sn. Genel Başkanım, Pm üyelerim, milletvekillerim, İl Başkanlarım Y.k üyelerim, Kadın Gençlik kolları Başkanı ve üyelerim, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanım, Seferihisar Belediye Başkanım Meclis üyelerim ve partimizin asıl sahibi cefakâr üyelerimize canı gönülden teşekkürü bir borç bilirim.

Bu duygularla 18 Ağustos 2023 tarihinde toplanacak kongremize şimdiden başarılar diliyor seçilecek arkadaşlarımı kutluyor başarılar diliyorum. Sevgi ve Saygılarımla.
 
             SENEM GÜRER SOLAK
         CHP SEFERİHİSAR İLÇE BŞK.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.