İlk aday belli oldu “Rahmi Tezel Çınar”

Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak tarafından yapılan aday değilim açıklamasından sonra ilk aday belli oldu.

18 Ağustos tarihinde yapılacak CHP Seferihisar İlçe Başkanlığı seçimlerine az bir süre kala mevcut başkan Senem Gürer Solak tarafından aday değilim açıklaması sonrasında ilk aday belli oldu.

4.5 yıldır İsmail Yetişkin başkanlığında Seferihisar Belediye Meclis Üyesi görevini yürüten Rahmi Tezel Çınar meclis üyeliğinden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı olmak için aday oldu.

Rahmi Tezel Çınar sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “beklentilere ben cevap vereceğim, halkın yanında partililerin yanında olacağım “dedi.

İşte o açıklama;

Bugün itibariyle Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı’na aday olmak adına 4.5 yıldır gururla yürüttüğüm Seferihisar Belediye meclis üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım. Bu süreçte birlikte çalışma şansı bulduğum İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç SOYER’e, Seferihisar Belediye Başkanımız Sayın İsmail YETİŞKİN’e, Değerli Meclis Üyesi arkadaşlarıma,   tüm belediye bürokrat ve çalışanlarına, son olarak bu görevi layık gören Seferihisar halkına teşekkür ederim.

Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında çok verimli çalışmalara imza attığımız İlçe Başkanımız Sayın Senem GÜRER SOLAK ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kadın ve Gençlik Kollarımıza minnetlerimi sunuyorum.

Kıymetli yol arkadaşlarım,

Cumhuriyet Halk Partisi ailesinin bir ferdi olarak bugüne kadar olduğu gibi, siyasi arenada partimizi daha yüksek mertebelere taşımak adına ilce başkanlığına talibim. Seçilmemiz durumunda her zaman olduğu gibi halkımızın yanında, beklentilerine ve teveccühlerine tercüman olacak bu siyaset çizgimizi devam ettireceğiz. Ana ilkemiz, şeffaf ve akılcı yönetim anlayışı ile tüm halkımızı kucaklamak, genelde ve yerelde diyalog köprüsünü sürdürmek olacaktır. Kurucu değerlerimizin ve kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri ışığında, önümüzdeki yerel seçimlerle yükselişimizi sürdürecek çalışmalara öncülük edeceğiz.

Saygılarımla

Rahmi Tezel  ÇINAR

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.