Seferihisarlı üzüm üreticilerilerine ilaç desteği

Seferihisar Belediyesi, üretici destekli çalışmaları kapsamında üzüm üreticilerine 5000 litre sıvı bordo bulamacı dağıttı.
Üzüm üreticilerini ziyaret eden Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, hem üreticiye hem de ilçe turizmine büyük katkı sunacak “Bağ Rotası” projesini hayata geçireceklerini müjdeledi.
Seferihisar Belediyesi, tarımsal üretimle geçimini sağlayan hemşehrilerini yalnız bırakmıyor. Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ile üzümlerin hastalık kapmaması ve zararlılardan korunması için büyük önem taşıyan sıvı bordo bulamacı ilacı dağıtımına başlayan belediye, Çamtepe Köyü’nden Kavakdere’ye, Orhanlı’dan Turgut Köyü’ne Seferihisar’daki tüm üzüm üreticilerine  dağıtım yaptı. Üzüm üreticileri verilen katkıdan dolayı, belediyeye ve Başkan Yetişkin’e teşekkür ettiler.
YETİŞKİN’DEN BAĞ ROTASI MÜJDESİ
Köylerdeki üreticileri ziyaret ederek dağıtıma katılan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, uluslararası standartlara sahip bir bağ rotası için çalışmalara başladıklarının müjdesini verirken, “Seferihisar’da uluslararası bir bağ rotasını hayata geçirmek için çalışmalara başladık. Bu bağ rotası hem üreticimize, hem de ilçe turizmine büyük katkı sunacak. Tabii böyle bir çalışmanın hayata geçmesi için öncelikle üreticimizin desteklenmesi gerekiyor. Sıvı bordo bulamacı dağıtarak üreticimizi ve ürünlerimizi koruyoruz. Üreticimizin kazancını artırmak için elimizden geleni yapacak Seferihisar’da her zaman üreticinin kazanmasını sağlayacağız” dedi.
pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.