Seferihisar’a neler oluyor

Köpek yakan, çocuk döven, kedi kesen.. (Haber fotoğraf ve video+16)
Seferihisar’da son günlerde ardarda kamuoyunu rahatsız eden olaylar yaşanıyor.
Bir hafta ara ile önce Şila isimli köpeği yakan zanlı tutuklandı. O gün yanında bulunan ve olaydan bir süre önce çarşı merkezine gittiği belirlenen köpek yakan zanlının yakın arkadaşı M.E. ise geçtiğimiz hafta sonu çocuklara saldırdı. Sadece Ege Rallisini izlemek isteyen 4 ilkokul öğrencisi ciddi şekilde darp edildi. Aynı civarda ayaklarının hepsi kesilmiş ve ölü olarak bulunan kedi ise yürekleri sızlattı.


Uyuşturucu Madde Etkisi Altındalar
“Bu kişiler sokak aralarında içki ve uyuşturucu madde kullanıyor “ iddiasında bulunan Seferihisar halkı durumdan çok rahatsız. Üstelik reşit olmayan çocukları döven ve ciddi darp raporu olmasına rağmen salıverilen zanlı ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK ARAMIZDA DOLAŞIYOR
Bu duruma tepki gösteriyoruz. Sokakta yaşayan, sabit adresi olmayan bu tip uyuşturucu madde etkisi altında olan zanlılar tutuklansın istiyoruz.
Seferihisar’da çocuklarımız huzur içinde okuluna gidemeyecek, sokakta oyun oynayamayacak. Çünkü kötülük dolaşmaya devam ediyor. Sokaklar anneleri babaları korkutuyor. Çocukların canları ve özgürlüğü tehdit altında. Köpek yakan, çocuk döven, kedi kesen insanlar cezasını çekmeli..
Biz SAKİNSEHRİMİZİ geri istiyoruz. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarını göreve davet ediyoruz.

Haber : Seferihisar Gazeteciler Derneği Sevil Ege

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.