Sahnede Zeynep İde ve Buray

Seferihisar Belediyesi, ilçenin 101. kurtuluş yıl dönümünü coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Ünlü şarkıcı Buray’ın sahne alacağı kurtuluş günü kutlamalarında, belediye bandosu ve Zeynep İde konseriyle coşku doruğa çıkacak.

İzmir’in Seferihisar ilçesi, kurtuluşunun 101’inci yılını düzenlenecek etkinliklerle kutlayacak. 11 Eylül Kurtuluş Günü’ndeki kutlamalar, Seferihisar Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başlayacak. Seferihisar Belediye Bandosu da, gün içerisinde Seferihisar sokaklarında gösteri yapacak. Kurtuluş coşkusu, Pazar Yeri Otoparkı’nda saat 20.00’da Zeynep İde  ve 21.00’daki Buray konseri ile devam edecek. 

“TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUM”

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, 101. yıla yakışır özel bir program hazırladıklarını belirterek, “11 Eylül’ü coşku ile kutlayacağız. Kurtuluşun ruhunu, tüm vatandaşlarımızla yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Bize özgürlüğümüzü hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Seferihisar’ın kurtarıcısı Çolak İbrahim Paşa ve silah arkadaşlarına minnettarız. Onların emanetlerine sonsuza kadar sahip çıkacağız. Tüm halkımızı kurtuluş coşkumuza ortak olmaya davet ediyorum” dedi. 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.