Kutlamalar Devam Ediyor

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları resmi bayram töreniyle devam etti. Kutlamalar akşam Pazaryerinden başlayacak yürüyüşle devam edecek.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük mirası Cumhuriyetin ilanının 94.yılı coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. 29 Ekim Pazar günü saat 10.00’da İzzet Gül Stadyumu’nda düzenlenen törende İlçe Kaymakamı İlhan Abay, Belediye Başkanı Tunç Soyer, Garnizon Komutanı Levent Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Sel, daire amir ve müdürleriyle çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Kaymakam İlhan Abay, Belediye Başkanı Tunç Soyer’in halkın ve öğrencilerin bayramını kutlamasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşıyla başlayan tören, konuşmalar, Seferihisar Belediyesi halk oyunları ve tekvando grubu gösterileri, şiir okumalarıyla devam etti. Ardından resim, şiir ve koşu dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilirken program, Seferihisar Atatürk Halk Eğitim Merkezi halk oyunları gösterisi ve resmi geçit töreniyle program tamamlandı.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Seferihisar Belediyesi tarafından düzenlenecek Cumhuriyet Yürüyüşüyle devam edecek. Yürüyüş Saat 20.00’de kapalı pazaryerinden başlayacak.

Kutlamalar Devam Ediyor

Kutlamalar Devam Ediyor

Kutlamalar Devam Ediyor

Kutlamalar Devam Ediyor

Kutlamalar Devam Ediyor

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.