Havuz Bahane Aquapark Şahane

Seferihisar Belediyesi tarafından çocuklar için ücretsiz olarak düzenlenen yaz etkinliklerinde bu yıl farklı bir çalışmaya imza atıldı.

 

Ürkmez Çocuk ve Gençlik Merkezi’nde Temmuz-Ağustos aylarında düzenlenen ‘Seferi Çocuk Kulübü’ etkinliklerinde çocuklar sabah sporu, orff atölyesi, resim-seramik atölyesi, yaratıcı yazarlık atölyesi ve keşif atölyesinde düzenlenen çalışmalara katıldı. Çocukların bütünsel gelişiminini ön plana çıkarıldığı etkinliklerde kültürel, sanatsal ve sportif uygulamalar bir aradaydı. Her sabah 10:00-14:30 arasında çocuklar tüm atölye çalışmalarına katıldı.

 

50’nin üzerinde çocuğun kayıt yaptırarak katıldığı Seferi Çocuk Kulübü’ne devamsızlık yapmadan devam eden ve düzenli olarak tüm çalışmalara katılan çocuklar aquapark etkinliğiyle ödüllendirildi.

 

Seferi Çocuk Kulübü üyelerinin katıldığı aquapark etkinliğine Seferihisar’da ilk kez düzenlenen ve büyük ilgi gören yağlı güreş etkinliklerinin çocuk grubu da katıldı. Güreş takımındaki çocuklar festivaldeki yorgunluklarını aquparkta attı. Çocuklar hep birlikte keyifli vakit geçirdiler.

 

DSC_0323 DSC_0326 DSC_0330

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.