Babam

Beni en çok seven hiçbir  karşılık beklemeden duygularımızın tamamen karşılıklı olduğuna emin olduğum birinden bahsedeyim sizlere.

O benim dünüm bugünüm yarınım. Hayatimin tamaminda hep basrolum olacak olan aslında en çok tartıştığım kavga ettiğim adam.Derler ya büyük aşklar kavgayla başlar ben bunu babamda tattım.

Herşeyi sınıflandırdığımız gibi aşkı da sınıflandırırız, ilk aşkım  babam benim.Bana birtanem der ve bunu sadece bana söyler.Bu benim çok hoşuma gitmistir hep.Tabii bazen küçük cadı dediği de oluyor. Ben ise ona hep baba derim çünkü baba sözcüğünden daha güzel bir sevgi sözcüğü yoktur ona yakışan. Yaptığı tüm fedakarlıklarda tek isteği bizim mutluluğumuz, bir tek gülüşümüz, duruşumuzdur.

Bir baba daima en uzağa bakar

Dalar gider çoğu zaman. Dudaklarının kıpırdadığını görür ama konuştuğunu kimse duymaz. Kendisiyle konuşur hatta düşünür.Neyi düşündüğünü sorduğumuzda susar. Ya tahmin etmemizi bekler ya da zamanla onu anlamamızı. Bir sigarası dostu olur sıkıntılarını anlattığı bir arada esince doldurduğu kadehi. Bir neşelendiği olur bir hüzünlendiği. Ama her zaman üzerimizde olan bizi saran sevgisi vardir.

O benim en çok sinirlendiğim beni en çok kızdıran ağlatan ama beni en çok seven benim en çok sevdiğim.

O benim 18 yilimda her zaman her isteğime destek çıkan beni hep koruyup kollayan bana bir babanın yanısıra arkadaş olan adam.

Tesekkur ederim

Sen iyi ki varsin ve hep yanimda olman dilegiyle babalar günün kutlu olsuun Seni çok seviyorum

 

 

 

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.