Ali Özdemir Görevine Döndü

AK Parti Kadın Kolları’nın Seferihisar kongresi İlçe Tarım Müdürlüğü’nün içinde bulunan salonda yapılmış, kongrenin gerçekleştirildiği ilçe müdürlüğünün girişine AK Parti’nin ambleminin yer aldığı, “Hoş geldiniz” pankartı asılması tartışma çıkarmıştı. Bu durumun basına yansımasından kısa bir süre sonra 14 yıldır İlçe Tarım Müdürlüğü görevini yürüten Ali Özdemir görevinden uzaklaştırıldı.

Seferihisar haksızlık karşısında birleşti

İlçe tarım müdürlüğünü konteyner yapılardan sonra güzel bir binada hizmet vermesi için çok çalışan Ali Özdemir’e yapılan bu haksız görevden uzaklaştırma cezası Seferihisar halkından tepki çekmiş her zaman çiftçinin ve üreticinin yanında olan Özdemir için sosyal medyada bu konuda yüzlerce paylaşım yapılmıştı.

Berrin Özdemir’den ilk paylaşım

Görevden uzaklaştırılan Özdemir’in tekrar görevine iade edildiğiyle ilgili paylaşımlar eşi Berrin Özdemir’in sosyal medya hesaplarından akşam saatlerinde yapıldı. Seferihisar’da Ali Özdemir’in göreve iade konusundaki bu paylaşımlar sevenlerini heyecanlandırarak İzmir Tarım İl Müdürü Mustafa Özen’e emekleri için sosyal medya üzerinden teşekkür mesajları atıldı.

Editör notu : Müdürün günahı ne adlı haberimiz http://www.seferihisarhaber.com/mudurun-gunahi-ne/ ses getirdi demek istemiyoruz, zira adaletin yanındayız.. Hayırlısı olsun..

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.