Müdürün günahı ne?!

AK Parti Kadın Kolları’nın Seferihisar kongresi İlçe Tarım Müdürlüğü’nün içinde bulunan salonda yapılmış, kongrenin gerçekleştirildiği ilçe müdürlüğünün girişine AK Parti’nin ambleminin ve Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın isminin yer aldığı, “Hoş geldiniz” pankartı asılması tartışma çıkarmıştı. Bu durumun basına yansımasından kısa bir süre sonra 14 yıldır İlçe Tarım Müdürlüğü görevini yürüten Ali Özdemir görevinden uzaklaştırıldı. Özdemir’e sahip çıkan Seferihisarlılar, “Müdürün günahı ne?!” diyerek göreve iade edilmesini istedi.

AK Parti Kadın Kolları ilçe kongresi geçtiğimi ekim ayında ilçe tarım ve orman müdürlüğünün içinde bulunan salonunda gerçekleşmesi tartışmaları da beraberinde getirmişti. Kongrenin yapıldığı Seferihisar İlçe Tarım Müdürlüğü’nün girişine, AK Parti’nin ambleminin ve Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın isminin yer aldığı, “Hoş geldiniz” pankartının asılması ise tartışma çıkarmıştı.

GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI!
Bu konunun ulusal basında da yer almasının ardından 14 yıldır İlçe Tarım Müdürlüğü görevini yürüten Ali Özdemir görevinden uzaklaştırıldı. Özdemir’in, Kaymakamlıktan gelen yazıyı işleme aldığı ve salonun kullanılmasına izin verdiği, kongre günü ise Ürkmez’de denetimde olduğu öğrenildi.

GÖREVE İADE EDİLSİN
14 yıldır başarılı bir şekilde aynı görevde bulunan Özdemir’e sahip çıkan Seferihisarlılar ise, “Müdürün günahı ne? O kendisine denileni yapmış, kaymakamlıktan gelen havale yazısına izin vermiyorum diyerek ret edebilir miydi, kendisinin haberi olmadan pankart asılmış, olay ulusal basına düşünce pankart kaldırılmış ama bir AK partili bile görevden uzaklaştırılan Ali Özdemir’e sahip çıkmamıştır” diyerek göreve iade edilmesini istedi.

pubg uc

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.