Yetişkin “kimse aramıza giremez”

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin arasında inatlaşma yaşanıyor” iddialarına cevap verdi. Başkan Yetişkin, “Sayın Tunç Soyer ile aramızda gerginliğin olması gibi bir durumun aksine aslında çok yakınız. Kendisi ile dün beraberdim. İnsanlara aramızda bir gerginliğin olmadığını göstermek için, herkesin ortasında sarmaş dolaş mı gezmemiz lazım?” dedi.

EGEDESONSÖZ’den Ahmet Can KARATAŞ’ın haberine göre:

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın bazı basın yayın kuruluşlarında çıkan, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin arasında inatlaşma yaşanıyor, bu da ilçeye zarar veriyor. Soyer artık Yetişkin’in belediye başkanlığını hazmetmeli” açıklamalarına Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’den cevap geldi. Egedesonsöz’e konuşan Başkan Yetişkin iddiaları yalanladı.

SARMAŞ DOLAŞ MI GEZMELİYİZ!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile aralarında iddia edilen gibi bir problemin olmadığını dile getiren Başkan Yetişkin, “Benim Sayın Tunç Başkan ile hiçbir sorunum yok. Tunç Başkan ile gayet iyi çalışıyorum, daha dün beraberdik. 1-1,5 saat buçuk sohbet ettik. İddiaların aksine aslında çok yakınız. İnsanlara aramızda bir gerginliğin olmadığını göstermek için, herkesin ortasında sarmaş dolaş mı gezmemiz lazım?” dedi.

KENDİSİNE PAY ÇIKARAK, NEMALANMAK İSTİYORDUR!

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın gelecek olan yerel seçimlerde Seferihisar Belediye Başkan Adayı olmak istediğini söyleyen Başkan Yetişkin, “Bu açıklamanın alt metni büyük bir ihtimalle siyasi hesaplar… Çünkü Tunç Başkan ile ben her zaman görüşebilen birisiyim. Seferihisar için elinden gelen her şeyi yapıyor. Sayın İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın bu iddiaları ortaya atmasındaki amacı, bildiğim kadarıyla kendisi de Seferihisar’a belediye başkanı adayı olmak istiyor. Bu tarz iddiaları ortaya atarak, kendisine pay çıkartıp nemalanmak istiyordur” ifadelerini kullandı.

YENİDEN ADAYIM

Yerel seçimlerde kendisin de yeniden belediye başkan adayı olacağını belirten başkan İsmail Yetişkin, “Herkesin, her partinin aday olma, aday gösterme hakkı var. Biz herkesle kurallar çerçevesinde yarışmaya hazırız. Benim için aday kim olursa olsun bir sıkıntı yok. Seferihisar’ın genel durumu belli. Genel seçimlerde, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aldıkları oylar belli. Büyük mahallelerde yüzde 80’leri yakalamış durumdayız. Genel olarak ise yüzde 75-76 oyumuz var. Bizim için kimsenin adaylığı problem değil. Önümüzde yapılacak olan yerel seçimler tekrardan Seferihisar Belediye Başkanı adayıyım” şeklinde konuştu.

KOCAÇAY PROJESİ YIL SONUNDA BİTECEK

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Kocaçay Projesi hakkında da açıklama yapan Başkan Yetişkin, “Koçacay projesine başlandı ancak yaz dolayısıyla çalışmalar durmuş durumda. Bir ay içerisinde bu çalışmalar tekrardan başlayacak ve görev sürem bitmeden Kocaçay Projesi hayata geçmiş ve Seferihisarlı hemşerilerimiz ile kavuşmuş olacak. 2023’ün sonu teslim olacak. Tunç Başkan ile dün görüşmemizde bu projemizi de değerlendirdik. Tunç Başkan Kocaçay projesinin 2023 yılının sonuna biteceğini de vurguladı” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.