Yeni dönemin ilk meclisi toplandı

Seferihisar Belediyesi, 2024-2029 yılları arasındaki ilk meclis toplantısını Çağan Irmak Salonu’nda gerçekleştirdi. Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin Başkanlığında toplanan mecliste yeni komisyon üyeleri belirlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi, AK Parti ve Memleket Partisi’nden Meclis Üyelerinin de katıldığı toplantıda, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’in başkanlığında 17 komisyonla ilgili seçim yapıldı. Meclis üyeleri asil ve yedek olarak belirlendi.

KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİ

Mecliste gerçekleştirilen seçimler sonucunda, 1. Başkan Vekili Gökhan Pehlivan, 2. Başkan Vekili Hüseyin Kocaer oldu. Meclis Zabıt Katipliği’ne Okan Çınar, Nevruz Zeliha Sığın seçilirken, Ceren Türer Uykal ile Sarper Soylu yedek üye oldu. Encümen Üyeliği’ne Barış Sakcı ve Ahmet Güney; İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na Hüseyin Kocaer, Gürcan Türker, Vedat Gültekin, Hüseyin Okan Ürkmez ve Ümit Cingöz getirildi. Plan ve Bütçe Komisyonu’na Gökhan Pehlivan, Hüseyin Kocaer, Meltem Doğru, Murat Yükselen, Batuhan Gürbüz seçildi. Hukuk Komisyonu’na, Ceren Türer Uykal, Nevruz Zeliha Sığın, Sarper Soylu, Gülbahar Kaplan, Batuhan Gürbüz; Tarım ve Hayvancılık Komisyonu, Ercan Ağkuş, Haluk Dede, Murat Yükselen, Gülbahar Kaplan, Orhan Yüce; Çevre Sağlığı Komisyonu’na Haluk Dede, Nevruz Zeliha Sığın, Fuat Gümüş, Murat Yükselen, İsmail Bazan; Kadın-Erkek Eşitliği Komisyonu; Gülbahar Kaplan, Nevraz Zeliha Sığın, Orhan Yüce; Milli Müdafaa ve Mükellefiyet Komisyonu’na Fuat Gümüş, Haluk Dede, Okan Çınar, Sarper Soylu; Sokak Hayvanlarını Koruma Komisyonu’na Nevraz Zeliha Sığın, Meltem Doğru, Orhan Yüce; Engelsiz Seferihisar Komisyonu’na Gökhan Pehlivan, Hüseyin Okan Ürkmez ve İsmail Bazan; Kültür Turizm ve Fuarcılık Komisyonu’na Hüseyin Kocaer, Sarper Soylu, Okan Çınar, Gürcan Türker, İsmail Bazan; Kıyı Ege Belediyeler Birliği’ne Gökhan Pehlivan, Sarper Soylu, Hüseyin Kocaer, Hüseyin Okan Ürkmez, Vedat Gültekin, Nevraz Zeliha Sığın; Tarihi Kentler Birliği’ne Nevraz Zeliha Sığın, Ceren Türer Uykal; Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği’ne Gökhan Pehlivan, Hüseyin Kocaer, Fuat Gümüş, Gülbahar Kaplan, Yarımada Belediyeler Birliği’ne ise Meltem Doğru, Ceren Türer Uykal, Sarper Soylu ve Okan Çınar seçildi.

İki oturumda gerçekleşen toplantı sonunda Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, yapılan seçimlerin sonucunun hayırlı olmasını temenni etti ve tüm katılımcıların Ramazan Bayramını kutlayarak, kapanışı gerçekleştirdi.

meclis-1.jpg
meclis-2.jpg
meclis-3.jpg
meclis-4.jpg
meclis-5.jpg
meclis-6.jpg

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.