Yeni Başkan Sibel Yalçınkaya

CHP Seferihisar İlçe Başkanlığı Kadın Kolları başkanlık seçiminde yeni isim Sibel Yalçınkaya oldu.

Seferihisar’da, CHP Kadın Kolları Kongresi düzenlendi. Kongrede mevcut Başkan Serap Çınar aday olmazken, toplamda 89 oy alan Sibel Yalçınkaya yeni CHP Seferihisar Kadın Kolları Başkanı oldu.

 

 

“BİZLERE İLHAM VEREN CESUR KADINLARSINIZ”

Kongrede bir konuşma yapan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin: “Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman kadınların eşitliği, özgürlüğü ve hakları için mücadele ettik. Kadınların siyasette, iş hayatında ve toplumsal yaşamda daha fazla yer alması, demokrasimizin teminatıdır. Sizler, bu mücadelede ön saflarda yer alarak, bizlere ilham veren cesur kadınlarsınız.  Bugün yapacağımız seçimler, kadınların güçlü sesini daha da yükseltmek için bir fırsattır. Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları’nın yeni döneminde, daha fazla kadının aktif olarak yer almasını çok isterim. Çünkü yalnızca bu sayede daha eşit, adil ve aydınlık bir gelecek inşa edebiliriz. Yalnızca kadınların güçlü olduğu bir toplumda ülkemizin ve partimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 100 yıl önce hayal ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ne kavuşabiliriz. Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Örgütü’ndeki tüm kadınlara bir kez daha, çok büyük bir teşekkür etmek istiyorum. Çok kısa bir zaman önce bir seçim atlattık ve emin olun eğer kadınlar olmasaydı, eğer sizler olmasaydınız işimiz çok zordu. Hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. İyi ki varsınız. Emeklerinize sağlık. Bugün görevi devredecek olan sayın Serap Çınar’a gösterdiği özveri için bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

Kongre için toplamda 93 delege imza verdi. Tek aday olan ve 89 oy alan Sibel Yalçınkaya seçimin galibi oldu. Seçimde 3 boş zarf ve 1 geçersiz oy çıktı.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.