Seferihisar’dan yurtdışına açılan eğitim kapısı

Seferihisar’da Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı firması Antik Edu hizmete başladı. 

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve konukların katılımıyla açılışı gerçekşelen Antik Edu öğrencilere yurtdışında dil eğitimi, yurtdışında work and study programları, yurtdışında lise eğitimi, yurtdışında üniversite eğitimi gibi konularda danışmanlık hizmeti verecek. 

Seferihisar’ın İlk Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Seferihisar’ın ilk yurtdışı eğitim danışmanlığı firması olan Antik Edu Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı firması Seferihisar yeni adliye binası karşısında Turabiye mahallesinde yer almakta. 

Antik Edu Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Firması Hangi Ülkeler İle Çalışmaktadır?

Antik Edu firması, İrlanda, Malta, İngiltere, Amerika, Japonya, Fransa, Almanya, Avustralya, Kanada ve de Dubai, İtalya, Yeni Zelanda, İsviçre, Güney Afrika, Rusya gibi birçok ülke ile çalışmakta ve Dünyanın birçok ülkesinde anlaşmaları olduğu için, size profesyonel ve güvenilir bir danışmanlık hizmeti sunacaktır. .

Yurtdışında Dil Eğitimi Almak İçin Yaş Şartı Var Mıdır?

Yurtdışında dil eğitimi almak için en az 9 yaş olmak üzere üst yaş limiti olmaksızın eğitim alabilirsiniz. Yani 70 yaşında da olsanız, ya da öğrenci değilseniz gerekli şartları sağlıyorsanız, amaca ve yaş grubuna bağlı olarak 1 haftadan itibaren yurtdışında dil eğitim alabilirsiniz. Yurtdışı dil okulları hakkında bilgi almak için, Antik Edu Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı ofisini ziyaret edebilir, www.antikedu.com sitesi üzerinden online randevu alabilir ya da bulunduğunuz yerden kendilerine 0541 198 34 89- 0232 683 44 37 telefon numaralarından da ulaşarak işlemlerinizi başlatabilirsiniz.

Neden Antik Edu Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Antik Edu Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, sektörde tecrübesi olan ve kaliteli dil okullarını sizlere güvenilir ve profesyonel bir şekilde sunmasının yanı sıra, Seferihisar’da yer alan yerel bir firmadır. Eğer Seferihisar dışından da ulaşmak isterseniz online olarak ulaşabilir, ücretsiz yurtdışı eğitim danışmanlık hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda, iletişim bölümlerinden ya da WhatsApp hatlarından ulaşabilirsiniz. Antik Edu Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı iletişim bölümüne ulaşmak için buraya, Antik Edu Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı WhatsApp hattına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

https://www.antikedu.com/

Whatsup iletişim için tıklayın

ANTİK EDU YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI
Turabiye Mah. 52/4 Sokak No:64 D:9 Seferihisar-İzmir
0232 683 44 37
0541 198 34 89

Advertorial

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.