Seferihisar’da Tango Maratonu Başladı

Mandatory Credit: Photo by MediaPunch / Rex Features (2643630n) Maksim Chmerkovskiy and Karina Smirnoff 'Forever Tango' Press Preview, New York, America - 11 Jul 2013
2010 yılından itibaren, Altango Dans Stüdyoları kurucusu Ozan Fırat ve ekibi tarafından, her yıl gerçekleşmekte olan ve tanınmışlığı, yurt içi ve yurt dışı katılımcı sayısı her yıl artmakta olan Türkiye’nin ilk uluslararası tango maratonlarından biri olan İzmir Tango Maratonu, bu yıl kapılarını, Seferihisar Euphoria Aegean Resort Hotel’de açtı.
Bu yıl, 6. sı gerçekleşen İzmir Tango Maratonu’nun, 2009 yılında Türkiye’nin ilk “Cittaslow” kenti ünvanını alan Seferihisar’da gerçekleşecek olması bu yılki organizasyona ayrı bir anlam katıyor. Altango dans stüdyoları ekibi yönetiminde gerçekleşecek olan bu organizasyonun hazırlıkları, 6 aydır sürmekte olup, organizasyona Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer vasıtasıyla, Seferihisar Belediyesi de destek olmaktadır.
Yüzyılın başlarında Arjantin’de ortaya çıkan ve yıllar içersinde tüm dünyaya yayılan “Arjantin Tango”, günümüzde tüm kıtalarda, farklı şehirlerde yapılan çeşitli etkinlik, festival ve maratonlar ile yaşanmaktadır. Tango maratonları, adından da anlaşılabileceği gibi, katılımcıların, 3-4 günlük organizasyon boyunca, farklı Tango Dj. leri tarafından yapılan müzikler eşliğinde dans etmeleridir.
3 gün boyunca devam edecek olan 6. İzmir Tango Maratonu, 16.Ekim.2015 Cuma günü başlayarak, 18.Ekim.2015 Pazar gece yarısı sona erecektir. Organizasyona, çeşitli ülkelerden (Türkiye, Almanya, Ürdün, İtalya, Rusya, Ukrayna, Yunanistan) katılacak olan, tangocular, Euphoria Aegean Resort Hotel’in konforlu ve rahat ortamında dans ederek rahatlayacaklardır.
pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.