Seferihisar’da afet toplanma alanları belirlendi

Seferihisar Belediyesi, olası afet ve acil durumlar için ilçe genelindeki, “Afet ve Acil Durum Toplanma Alanlarını” güncelledi.  Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Umarız ihtiyaç duymayız ama hazırlıklı olmalıyız” dedi.

Seferihisar’da olası afet ve acil durumlar için hazırlıklarda devam ediyor. Seferihisar Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki tüm mahalle ve köylerde 36 alanı “Afet ve Acil Durum Toplanma Alanı” olarak belirledi. Vatandaşlar toplanma alanlarını, Seferihisar Belediyesi’nden veya muhtarlıklardan öğrenebilecek. Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Deprem maalesef Türkiye’nin bir gerçeği. Afet ve acil durumlar sonrası paniği önlemek, sağlık müdahaleleri ve halkın tehlikeden uzaklaşabilmesi için her mahalle ve köyde toplam 36 alan belirledik. Umarım ihtiyaç duymayız ama hazırlıklı olmalıyız. Bu yönde çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.