Seferihisar ilk dijital kütüphanesine kavuştu

Seferihisar’ın lavantası ile meşhur Turgut köyünde, ilk dijital kütüphane açıldı. Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “kütüphane, Turgut Köy’ünün geleceğini şekillendirecek” diye konuştu.

Seferihisar Belediyesi’nin destekleriyle yapılan dijital kütüphanede yaklaşık 600 adet kitap ve tablet mevcut. İlçedeki öğrencilere d3 hizmet verecek olan kütüphanenin açılışına Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Turgut Mahellesi’nin muhtarı Oktay Görgün ve köy halkı katıldı. Kitap bağışı da kabul eden kütüphane, çocuklara ders çalışmak, araştırma yapmak ve keyifli vakit geçirmek için de olanak sağlıyor. Kütüphanede ayrıca yetişkinlere yönelik okuma-yazma kursları da düzenlenmesi planlanıyor.

“TURGUT KÖYÜ’NÜN GELECEĞİ ŞEKİLLENECEK”

Eğitimin ve okumanın önemine vurgu yapan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin açılışta, “Bir yerin gelişmesi ve kalkınması için merak eden ve okuyan nesillerin yetişmesi çok çok önemli. Bu yüzden bugün açtığımız kütüphane, Turgut Köy’ünün geleceğini şekillendirecek. Turgut-Seferihisar Belediyesi Dijital Kütüphane herkese hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Heyecanı gözlerinden okunan çocuklar ise “Bizlere verilen bu destek ile ders çalışmak ve kitap okumak artık daha keyifli olacak. Belediye Başkanımıza içtenlikle teşekkür ediyoruz” dedi.

_V2A0180.jpg _V2A0169.jpg _V2A0165.jpg _V2A0158.jpg _V2A0153.jpg _V2A0157.jpg

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.