Seferihisar Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor

Seferihisar Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek için araç filosuna yedi tane hizmet aracı daha ekledi.

İki adet çöp arabası, üç adet binek aracı, bir adet çöp taksi ve bir adet kamyonet Seferihisar Belediyesi araç filosuna dahil edildi.

Kiralık araçlar yerine, belediyeye ait araçlarla faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, böylece belediyede önemli tasarruf yapıldığını ve halka daha hızlı hizmet fırsatı oluştuğunu söyledi. Yetişkin; ” Seferihisar her geçen gün büyüyor ve bizden hizmet bekleyen vatandaşlarımızın sayısı artıyor. Bu büyüme karşısında belediye hizmetlerimizi Seferihisar’ın her köşesine en hızlı ve nitelikli ulaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Yaz  sezonu da yaklaşırken hizmet kalitemizi arttırmak amacıyla mevcut filomuzu büyüttük. Kiralamak yerine, belediyenin malı olacak araçlar almaya devam edeceğiz. Bu şekilde hem hizmetin kalitesi ve hızı artıyor, hem de belediyemizi yüksek miktarda kira ödemekten kurtarıyoruz. Yeni araç aldıkça iş yapma kapasitemiz artıyor” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.