Royal Teos’tan Down Sendromlular Farkındalık Haftası’na Özel Etkinlik

Royal Teos, Down Sendromlular Farkındalık Haftası kapsamında anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Otel, 23 Mayıs – 29 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen bu özel hafta dolayısıyla Seferihisar’daki özel çocukları ağırladı.

Etkinlik, otelin restoranında verilen davet yemeğiyle başladı. Özel çocuklar ve ailelerinin katıldığı bu yemekte, samimi ve sıcak bir atmosfer oluştu. Yemek sonrasında, otelin alt lobisinde çeşitli etkinlikler düzenlendi. En çok ilgi gören etkinlik ise kurabiye yapımı oldu.

Özel çocuklar, çeşitli renklerde hamurlar kullanarak birbirinden güzel kurabiyeler yaptı. Bu renkli etkinlik sırasında, çocukların neşesi ve yaratıcılıkları adeta göz kamaştırdı.

PRS Grup Yönetim Kurulu Üyesi Semih Salnur etkinliğe yönelik: “Down Sendromlular Farkındalık Haftası kapsamında böyle bir etkinliği düzenlemekten büyük gurur duyuyoruz. Bu tür etkinlikler, Down sendromlu bireylerin toplumla bütünleşmesine ve onların yeteneklerini sergilemesine olanak tanıyor. Bugün burada, özel çocuklarımızın ne kadar yaratıcı ve yetenekli olduklarına bir kez daha şahit olduk. Onların mutluluğunu ve neşesini görmek bizler için en büyük ödüldü. Katılım gösteren öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve yöneticilerimize teşekkür ederiz.” ifadelerinde bulundu.

PRS Group Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Lepiev’in mesajı okundu. Lepiev mesajında: “PRS Group olarak, sosyal sorumluluk projelerine olan desteğimiz her zaman devam edecek. Bu anlamlı etkinliğe katılan tüm ailelere ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

Royal Teos’ta gerçekleşen etkinliğe; Seferihisar Belediye Başkan Yardımcısı İnanç Karabulut ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde görevli öğretmenler katılım gösterdi.

Down Sendromlular Farkındalık Haftası kapsamında düzenlenen bu anlamlı etkinlik, hem özel çocuklara hem de ailelerine unutulmaz anlar yaşattı.
WhatsApp-Image-2024-05-30-at-14.16.55.jpg
WhatsApp-Image-2024-05-30-at-14.16.53.jpg
WhatsApp-Image-2024-05-30-at-14.16.49.jpg

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.