Seferihisar Belediyesi Ürkmez ve Doğanbey’e koordinatör atadı

Seferihisar Belediyesi, Doğanbey ve Ürkmez bölgesine Hilal Cemaloğlu’nu koordinatör olarak görevlendirdi.

Cemaloğlu, belediyenin projelerini ve hizmetlerini daha etkili bir şekilde yönetmek ve bölge halkına daha iyi hizmet sunmak amacıyla çalışacak. Ürkmez ve Doğanbey bölgesinde koordinatör olarak görev yapacak Cemaloğlu, bu pozisyonda, belediyenin çeşitli birimleri arasındaki iletişimi ve koordinasyonu sağlamak, projelerin planlanması ve uygulanmasında etkin rol oynamak gibi sorumluluklar üstlenecek.

Hilal Cemaloğlu, yeni göreviyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, Doğanbey ve Ürkmez’in daha yaşanabilir ve sürdürülebilir bir yer haline gelmesi için çalışacaklarını belirtti. Cemaloğlu, “Belediyemizin projelerini hayata geçirirken, vatandaşlarımızın beklentilerini ve ihtiyaçlarını ön planda tutacağız. Vatandaşımızla daha yakın ilişkiler kurarak, onların katılımını teşvik edeceğiz, Belediye Başkanımız İsmail Yetişkin ile yeni dönemde çok daha güzel işler yapacağız” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.