Muhtarlar Günü kutlandı

Muhtarlar Günü Seferihisar’da düzenlenen törenle kutlandı.

Seferihisar Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Seferihisar Kaymakamı Naci Aktaş, Seferihisar Cumhuriyet Başsavcısı Taner Gül, Seferihisar Belediye Başkan Vekili Yelda Celiloğlu, mahalle muhtarları, daire amirleri ve müdürleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan programda, Orhanlı Mahallesi Muhtarı Birgül Bozkurt ve Camikebir Mahallesi Muhtarı Refik Karaman Atatürk Anıtı’na teşekkür çelengi sundu. 

Muhtarlar adına Çolak İbrahim Bey Mahallesi Muhtarı Özkan Özdemir günün anlam ve önemini belirten konuşmasında “Bugün burada Muhtarlar Günü’nü kutlamak için toplanmış bulunmaktayız. Sözlükte seçilmiş anlamına gelen muhtar terim olarak “mahalle veya köyün işlerini yönetmek için seçilmiş idareci” demektir. Muhtarlar olarak ilkemiz devlet ve halk arasında yıkılmaz bir köprü olmaktır. Mahallemizde oturan vatandaşlarımızın devlet kurumları ile ilişkilerinde önemli rol oynayan hem devlet hem milleti temsil etme görevini üstlenen muhtarlık müessesemiz, demokrasinin çekirdeğini oluşturmaktadır. Muhtarlık halkımızın talep ve ihtiyaçlarını en kısa yoldan yetkili makamlara ileterek çözüme ulaştırılması konusunda halkımızın en yakın yardımcısıdır. Bende tüm muhtar arkadaşlarım gibi görev yapmaktan büyük onur duymaktayım. Emek ve özveri ile çalışan tüm muhtarın bu özel gününü gönülden kutluyor bu anlamlı günde burada bulunarak bize destek olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.