Millet bahçesi bekliyor, karavanlar pansiyon gibi işliyor

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Seferihisar Belediyesi ekipleri, Başkan Yetişkin’in vaatlerinden biri olan “Girlen Rekreasyon Projesi” çalışmaları için alana girdiklerinde Kaymakamlık çalışmaların derhal durdurulması, makinelerin alandan çıkarılması talimatı vererek millet bahçesi projesi yapılacağını bildirmişti.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Aydın da bu gelişmeden 1 hafta sonra millet bahçesi projesinin detaylarını kamuoyu ve medya ile paylaşmış, “Sığacık’ta hizmet veren esnafımızı ve turizm faaliyetlerini olumsuz etkileyebileceği için fiziki çalışmalar turizm sezonunun bitmesinin ardından başlayacak” demişti.

Aradan bir yıl geçmesine, ikinci sezonun da kapanmasına yakın Girlen mevkiinde çivi dahi çakılmaması vatandaşın tepkisine neden oldu.

Aydın, “Seferihisar’ın kalbine hemşehrilerimizin nefes alacakları bir alan yapacağız”

Konuyla ilgili Yeni Haber’e konuşan vatandaşlar, “Girlen, kaçak kullanımdan ve düzensiz karavan parkından dolayı hem kötü bir görüntü oluşturuyor hem de bu güzel alandan faydalanamıyoruz” diye yakındılar.

Sığacık’ı rahatlatacak en merkezi alan atıl dururken, kurumların karşıya gelmesini Haziran 2022’de Seferihisar’da yayın yapan Yeni Haber Gazetesi gündeme getirmişti.

Girlen sahipsiz ?

Seferihisar Belediyesi millet bahçesi yapılması öngörülen alanda şu an için söz hakkına sahip değilken, Girlen’de vatandaş tarafından kısıtlı olarak kullanılan deniz kıyısından sonra, alanda bulunan belediyeye ait tuvaletlerde kapatıldı.

Denize sıfır vergisiz pansiyon

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.