Köpekten ne istediniz

Seferihisar İhsaniye köyünde insan olmayanlar tarafından pompalı tüfekle bir köpek vuruldu.  Vücudunda onlarca saçma bulunan köpek kurtarıldı.  Jandarmanın olayla ilgili olarak soruşturma açtığı öğrenildi.

Seferihisar Doğa ve Hayvan Dostları Derneği (SEHAYDER) olayın takipçisi olduklarını belirterek: “Eli silahlı kişiler sokaklarda başıboş geziyor. Pompalı tüfekle vurulan canın hayatı zor kurtuldu. Katilin elinden zor kurtulan canın vücudunda hala daha onlarca saçma var. Şayet oradan bir çocuk geçip bu başı boş insanların tüfeğine denk gelseydi, bunun hesabını kim verecekti? Olay Bölge Jandarmanın bilgisi dahilindedir. Bizde dernek olarak takipçisiyiz. Bu kabul edilmez, insanlık ve yasa dışı olayın fail ya da faillerinin bir evvel bulunup yasal işlemin uygulanmasını talep ediyoruz” denildi.

Çevrede oturan vatandaşlar onun bunun çocukları tarafından pompalı tüfekle vurulan köpeğin suçlusunun bir an önce bulunmasını Jandarma görevlilerinden acilen istiyor.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.