Kocaçay BİTECEK

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Seferihisar’ın yaşam kalitesini artıracak Kocaçay Sürdürülebilir Kentsel Tasarım Alanı şantiyesini ziyaret etti. 136 bin metrekarelik alanda yapılacak ve Seferihisar’a yeni bir cazibe merkezi kazandıracak projeyle ilgili konuşan Başkan Soyer, “10 yıldır hayalini kurduğumuz bir çalışmayı burada hayata geçiriyoruz” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ” Ben buranın kurdelesini kesmek istiyorum, İsmail başkanla beraber bu işi açmak istiyoruz. Seferihisar bunu hak ediyor, bizim sözümüz var, on sene boyunca bugüne kadar ne kadar çok istendiğini biliyorum, geçmiş dönem belediye başkanlığım da Seferihisarlı hemşerilerim bunu çok istediler, biz de hep büyükşehir olsun tamam dedik. Şimdi oldu onlarında sabrı anlayışı buraya kadar, o yüzden yük bizde artık. Biz burayı bitirmeye mecburuz, biliyorum ağır bi iş koşullar zor yaz mevsimi, ama tek bir işimiz var bitirmek mecburiyetindeyiz” dedi.    

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.