Kaleiçi Bülent Şakrak ve Ömür Gedik’i ağırladı

Seferihisar Belediyesi tarafından düzenlenen “Kaleiçi Yaz Sohbetleri”, birbirinden ünlü konukları ağırlamaya devam ediyor. Bu haftanın konukları ünlü oyuncu Bülent Şakrak ile yazar ve şarkıcı Ömür Gedik oldu.   

Seferihisar Sığacık’taki yaz sohbetleri tüm hızıyla devam ediyor. Sunuculuğunu Önder Açıkbaş ve Zeynep Buse Kale’nin yaptığı tarihi Kaleiçi’nde düzenlenen sohbetlerin bu haftaki konukları, Bülent Şakrak ve Ömür Gedik’ti. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği programda Ömür Gedik, orkestra eşliğinde seslendirdiği şarkılarla izleyenleri büyüledi. Bülent Şakrak’ta geceye hem sohbeti, hem de seslendirdiği türküyle ayrı renk kattı. Programın sonunda sahneye çıkan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Kaleiçi Sohbetleri artık geleneksel hale geldi. Bu yıl ikincisini düzenliyoruz ve her hafta siz değerli Seferihisarlı hemşehrilerimizi değerli konuklarımızla buluşturuyoruz” dedi ve katılan konuklara teşekkür etti. 

DSC03960.jpg
DSC03981.jpg
DSC03994.jpg
DSC04029.jpg
kaleici-sohbet4-1.jpg
kaleici-sohbet4-2.jpg
kaleici-sohbet4-3.jpg
pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.