Epicblue Swimrun Seferihisar’a geliyor

Okyanusların temizliği konusunda farkındalık yaratmak için türünün ilk örneği olan yarış 27 Eylül Pazar günü başlıyor.

Meridian Adventure Race bu Pazar, kâr amacı gütmeyen uluslararası kuruluş olan Plastic Oceans aracılığı ile plastik kirliliği ile ilgili farkındalığı desteklemek için EPICBLUE SWIMRUN Finale Ligure yarışının ikinci etkinliğine ev sahipliği yapacak.

EPICBLUE, okyanuslarla ilgili unutulmaz deneyimler yasatmada ön saflarda yer alan, dünyanın en seçkin organizasyonlarından biri olan ünlü Meridian Adventure Grubu’nun temelini oluşturan, okyanusa özen gösterme tutkusunu yansıtıyor. Yarışlar, önde gelen başarılı yüzücüleri, muhteşem kıyılarda insan dayanıklılığının sınırlarını zorlarken, çevre dostu bir rekabete katılmalarını sağlayarak onları güçlendirecek.

27 Eylül 2020 Pazar günü İtalya’nın Ligurya kıyılarında başlayacak etkinlik ve İsveç’teki Ötillö yarışından esinlenerek hızla büyüyen yüzme sporunu bu olağanüstü ortama taşıyor.

EPICBLUE SWIMRUN Finale Ligure yarışı, üç bölümlük dayanıklılık serisinin ilk etkinliği olacak. Maceraperestlere kişisel sınırlarını keşfetme fırsatı veren etkinliğin üçüncü serisi 24 Temmuz 2021’de Seferihisar Sığacık’ta gerçekleşecek. Türünün ilk örneği olan bu çoklu spor yarışı, tüm sporseverleri dünyanın en muhteşem açık hava alanlarından üçüne katılmaya davet ediyor.

Dünyanın en güçlü yüzücüleri yarışacak

Ana parkur olan EPICBLUE UZUN DAYANIKLILIK parkurunda, açık sularda yüzme ve muhteşem patika koşusu kombinasyonu ile Finale Ligure, Varigotti, Noli’den geçip geri dönerek toplam 23,4 km aşılacak. Bu yerler Kuzey Batı Rivierası’nın üç simgesel köyünü temsil ediyor. Dünyanın en güçlü yüzücülerinin yarışacağı etkinlikte seyircileri heyecan verici anlar bekliyor.

2021’de düzenlenecek olan EPICBLUE Seferihisar etkinliğinde sporcular 6 ödül için mücadele edecek.

Swimrun, yarış pisti veya döngü pistinde koşan ve yüzen katılımcıların yarışın yüzme ve koşma aşamaları arasında en az iki geçiş içeren çok aşamalı bir yarışma olarak kaydediliyor.

Okyanusların temizliği geleceğimiz

Epicblue Yarış Direktörü Matteo Testa “Yalnızca çoklu spor dallarına yeni bir macera eklemeyi değil, aynı zamanda sağlıklı ve hayat dolu okyanuslar yaratmak için koruma zorunluluğunu da desteklemeyi hedefliyoruz. Dış mekanı seven insanlar olarak, onu korumamız gerektiğine inanıyoruz” derken Meridian Adventure Grubu’nun kurucusu Sean Galleymore’da “Meridian Adventure, Plastic Oceans için farkındalık yaratmak ve katılımı desteklemek adına EPICBLUE SWIMRUNS’ı kullanarak bir partnerlik yapmış olmaktan onur duyuyor” dedi. “Plastik kirliliği konusunda farkındalık yaratmada ve tüketicilerde davranış değişikliğine ilham vermede sürekli olarak başarılı olan, kâr amacı gütmeyen uluslararası bir kuruluşun misyonunu ve amacını sürdürmekten onur duyuyoruz” ifadelerinde bulundu.

Okyanusu koruma amacıyla bir araya gelen sporculardan EPICBLUE yarış serisinin ilk elçileri Kristin Larsson ve Annika Ericsson’ın bu yıl Finale Ligure’de yarışacaklarını duyurdu. Kadınların Uzun Dayanıklılık EPICBLUE Finale Ligure 2019 yarışının kazanan takımı ve üç kez Ötillö Dünya Şampiyonu olan Annika ve Kristin, Ocean Health’e yönelik ralli desteğine yardımcı olmak için dünya çapındaki üç etkinliğe katılmalarının mükemmel bir uyum oluşturması bekleniyor.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.