Goca Başkan’dan coşkulu açılış

Başkan İsmail Yetişkin’in ilk Seçim Ofisi açılışında coşku büyüktü  

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ile birlikte “Seferihisar Seçim Ofisini” açtı. Binlerce vatandaşın katıldığı açılışta, başkan adayları meşalelerle karşılandı. Yetişkin, “Halkın ittifakını kuracağız. İşte bu ittifak, Türkiye İttifakı olacak” diyerek, herkesi birleşmeye çağırdı.

Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar’da seçim çalışmasına hızlı başladı. Seferihisar Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin’in Seferihisar’daki ilk seçim ofisi açılışına CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, CHP Seferihisar İlçe Başkanı Rahmi Tezel Çınar, Narlıdere Belediye Başkan Adayı Erman Uzun, Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Günay, Urla Belediye Başkan Adayı Selçuk Balkan’ın yanı sıra, binlerce vatandaşın coşkulu katılımı damga vurdu. Meşalelerle karşılanan İsmail Yetişkin’e, ilçe halkı büyük destek verdi. Konuşmaların ardından sahnede kesilen kurdela ile birlikte ofisin açılışı yapıldı.

OMUZ OMUZA YOLDAŞLIK

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay’ı selamlayarak konuşmasına başlayan Başkan Yetişkin, “5 yıl önceki coşkumuzla, 5 yıl önceki sevdamızla yine buradayız, yeniden burada olacağız. Cemil Başkanım ile aynı sahneyi paylaşmak benim için çok büyük bir mutluluk. Cemil Başkan her zaman ihtiyacım olduğunda yardımıma koşan bir abi oldu. 2019’dan beri süren yoldaşlığımız, bir 5 yıl daha yan yana, omuz omuza devam edecek” dedi.

Geride kalan 5 yılın kısa bir değerlendirmesini yapan Yetişkin, şöyle devam etti: “5 yılımız gerçekten çok zor geçti. Depremler, çevremizdeki savaşlar, Seferihisar özelinde tsunami, pandemi. Hepsi ile hep beraber mücadele ettik. Ama bitmeyen bir pandemi daha var. Ekonomik kriz pandemisi. Bu salgın Çin’den falan da gelmedi. Bu salgın 22 yıldır Türkiye’yi yönetenler tarafından icat edildi. Bu halk hayatında görmediği bir yoksulluğa, açlığa mahkum edildi. ‘Belediyecilik bilmez, hizmetten anlamaz’ dedikleri Cumhuriyet Halk Partili belediyeler, 5 yıldır açlığa, yoksulluğa mahkûm edilen halka, nasıl destek olurum diye çırpınıyor. Ocağında sıcak yemek pişmeyen işçi ile çocuğunu okula aç gönderen anne ile çay içecek para bulamayan emekli ile dayanışma içinde oluyor.”

“ALT YAPIYI YENİLEDİK”

5 yıl boyunca tüm Seferihisar’ın altyapısının yenilendiğini kaydeden Yetişkin, “Bize her gün yol şikayetleri geldi. Başkan, yapma bırak. Seçimden sonra yaparsın kalanını dediler. Bunu diyenlere 40 yıllık zehir saçan su borularını gösterdim. Ne olursa olsun bir kişinin bile bu borular yüzünden hastalanmasının vebalini alamam dedim. Bu süreçte tam 500 bin metrekare yol bitti. Çok az kaldı. Sona geldik. Seferihisar’ın altyapısını Tunç Başkanımızla yeniledik, üst yapısını da Cemil Başkanımla baştan yapacağız” diye konuştu.

“TÜRKİYE İTTİFAKINI KURACAĞIZ”

“5 yıl boyunca yine ‘İşimiz Gücümüz Seferihisar’ olacak” diyen Yetişkin, Türkiye ittifakı vurgusu yaptı:

“Halkın ittifakını kuracağız. Bu ittifak; işçiyle, köylüyle, kadınla, çocukla, öğrenci ile kurulacak. Türk ile Kürt ile Alevi ile Sünni ile Laz, Roman, Çerkes ile kurulacak. İşte bu ittifak, Türkiye İttifakı olacak. 2019’da yaptığımız gibi 1 Nisan sabahı tüm Türkiye’yi Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerin ışığı ile aydınlatacağız. 5 yıl daha laik, demokratik, yan yana, omuz omuza Seferihisar için 31 Mart’a kadar kapı kapı dolaşacağız. Cumhuriyetin kenti Seferihisar’ı Cumhuriyet Halk Partisi’nin al bayrakları ile donatacağız. Sokakta olan tüm arkadaşlarımın emeğine yüreğine sağlık. Hepinize kolay gelsin. Önümüz aydınlık. Önümüz zafer.”

TUGAY: “İHTİYAÇ DUYULAN HER YERE KOŞTUM”

İsmail Yetişkin’in seçim ofisini tebrik eden ve başarılar dileyen CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay da, “Ben kendisini şehrine ve insanlarına adayan, ihtiyacı olduğunu düşündüğü zaman partiye koşmuş, sahada görev almış bir kardeşinizim. Ben Seferihisar’ın da evladıyım. Bugüne kadar hem yurt içinde hem yurt dışında, sahip olduğum tarihsel kültür ve eğitimimle gerek doktor, gerek siyasetçi, gerek belediye başkanı olarak, ülkeme ve halkıma hizmet etmek için çalıştım. Liyakatlı kadrolarla bu güzel İzmir’i daha ileriye taşıyacağız” dedi.

7.jpg 3-1.jpg 9.jpg 10.jpg 12.jpg 13.jpg 17.jpg 20.jpg

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.