Emek Zafer Gelecek parkına bir fidan daha

Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar ilçe yönetimi ve parti gençlik kolları bir yıl önce 1000 fidan ile başlatılan ‘Emek, Zafer, Gelecek’ parkına zeytin fidanı dikerek geleceğe bir fidan daha armağan etti.

1 Mart 2022 tarihinde zeytin alanlarını tehlikeye sokan bir yönetmelik değişikliği yapılmış, değişikliğe göre zeytinlik alanlarda madencilik faaliyetine izin verilecek ve zeytin ağaçları korumasız kalacak.

CHP Seferihisar İlçe Başkanlığı Zeytin Gelecek Dedi

Yaklaşık bir yıl önce CHP tarafından Seferihisar’da düzenlenen Emek, Zafer, Gelecek konulu panel için oluşturulan hatıra ormanına her yıl daha çok zeytin ekilecek.
CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak’ta doğayı ve insanı koruyacaklarını belirterek: “Zeytin fidanlarını özellikle seçtik. Bu sayede zeytinime dokunma mesajı vermek istedik, bölgemizde zeytin ağaçlarına yapılan katliamlar hiç bitmiyor neredeyse zeytinliklerimizde nöbet tutmaya başlayacağız, ama şimdi yeni çıkan kanuna göre her önüne gelen maden arayabilmek için ağaçlara kıyacak, biz bunun karşısındayız, biz insanımızı ve doğayı korumak dışında hiç bir şey düşünmüyoruz” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.