CHP eğitimlere ara vermiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Partisi tarafından düzenlenen parti içi eğitimler kapsamında, Seferihisar ilçe yönetim kurulu üyeleri sandık örgütlenmesinin değiştirilmiş modeli olarak seçim çalışmaları planına alınan sokak örgütlenmesi eğitimine katıldı.


Sandık dağılımlarının değiştirilmesinin ardından hazırlanan yeni modelin anlatıldığı eğitim Seferihisar Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. 

CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak yaptığı açıklamada, ” Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz eğitimlere bugün itibariyle tekrar başlıyoruz. İlçemizdeki tüm sokaklar ilçe başkanlığımız tarafından öbeklere ayrıldı ve her öbeğe CHP Seferihisar İlçe Örgütü üyesi bir öbek sorumlusu atandı. Bu görevlilere  CHP Parti Okulu tarafından eğitimler veriliyor.
Eğitimler sonrasında görevliler belirlenen öbeklerde saha çalışmaları yapacak, parti politikalarını seçmene aktaracak. Saha çalışmalarının sonuçları ise partinin “intranet” sistemine aktarılarak takip edilecek.
Bugün toplam 3 ayrı grupta öbek sorumlularına eğitim vermek için aramızda bulunan CHP İzmir İl Eğitim Sekreteri Yasemin Menokan ve CHP Parti Okulu Manisa ve Uşak Bölge Koordinatörü Tülay Bayır’a çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.