Başkan Yetişkin belediye çalışanlarının yeni yılını kutladı

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, mesai arkadaşlarının yeni yılını kutladı. Seferihisar Belediyesi Yeni Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen yılbaşı kutlamasına Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Seferihisar Belediye Başkan Yardımcısı Nuriye Hepterlikçi ile belediye çalışanları katıldı.

Personellerin yeni yılını kutlayan Başkan Yetişkin, “Biliyorsunuz çok zor bir yıl geçirdik. Deprem, ekonomik kriz, afetler…Seferihisar Belediyesi olarak herkesin yardımına sizler sayesinde koştuk. Sizlerin cefakarlığı sayesinde iyi günde kötü günde vatandaşın yanındayız diyebiliyoruz. Seferihisar sizler sayesinde bu kadar güzel” ifadelerini kullandı. 

“Bizim için emekleriniz çok kıymetli”

Başkan Yetişkin, “Bizim için emekleriniz çok kıymetli. Sizlerle kol kola yürümekten dolayı her zaman gurur duyuyorum. Geçtiğimiz yıl öğrendiğimiz en önemli şey bir arada olmak ve dayanışma oldu. 2024 yılında da, sonraki yıllarda da her zaman bir arada ve dayanışma içinde olacağız. Tüm mesai arkadaşlarıma yeni yılda sevdikleriyle beraber mutlu, huzurlu ve sevgi dolu bir yıl diliyorum” dedi. Konuşmanın ardından ardından Başkan Yetişkin, tüm çalışanlarla tek tek görüşerek yeni yıllarını kutladı. 

yq1.jpg yq2.jpg yq3.jpg

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.