23 Nisan Coşkuyla Kutlanıyor

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98.yıldönümü tüm ülkede ve Seferihisar’da da sevinçle kutlanıyor.

Seferihisar’daki resmi tören saat 09.30’da Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı’na şükran çelenginin sunulmasıyla başladı. Program, Seferihisar Müşerref Hepkon İlkokulu bahçesinde düzenlenen programla devam etti. Programa Seferihisar Kaymakamı İlhan Abay, Garnizon Komutanı Levent Aksoy, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Vehbi Koç ve çok sayıda vatandaş katıldı. 23 Nisan konulu resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri dağıtıldı.

Program, Şehit Öğretmen Mehmet İzdal İlkokulu, Necat Hepkon İlkokulu ve Müşerref Hepkon İlkokulu öğrencilerinin gösterileriyle devam etti.

GALA SIĞACIK’TA
Seferihisar’da beş gün süren bayram kutlaması bu akşam 18.00’de Sığacık’ta 5 ülkeden gelen çocukların katılacağı kortej yürüyüşü ve Teos Marina’da gerçekleşecek 6. Halk Oyunları Festivali’nin gala gecesi ile son bulacak.

23 Nisan Coşkuyla Kutlanıyor

 

23 Nisan Coşkuyla Kutlanıyor

23 Nisan Coşkuyla Kutlanıyor

23 Nisan Coşkuyla Kutlanıyor

 

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.