Yerinizi şimdiden ayırtın, Arjantin sineması geliyor

 İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin büyük ilgi gören “Yeniden Sinematek” gösterimleri, “Çağdaş Arjantin Sineması” Seferihisar’da sanatseverlerle buluşuyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ‘Yeniden Sinematek’ gösterimleriyle sürdürdüğü sinema keyfinde bu kez çağdaş Arjantin sinemasının örneklerini konuk ediyor. Arjantin Başkonsolosluğu işbirliğiyle Arjantin sinemasının önemli filmleri Seferihisar  ile buluşuyor.  

Orijinal adı “Nueve Reinas” olan ilk gösterilecek film “Dokuz Kraliçe”nin yönetmenliğini Fabiân Bielinsky üstleniyor. Dokuz Kraliçe, 2004 yılında Suçlu adıyla Hollywood’a uyarlandı. Film 6 Kasım 2019 Çarşamba günü ise saat 20.00’de İzmir Büyükşehir Belediyesi Seferihisar Kültür Merkezi Çağan Irmak Salonu’nda sinemaseverlerle bir araya gelecek. 

Editör notu :Tabi ki 2000 yılında vizyona giren filmi internet üzerinden izleyebilirsiniz, ama büyük ekran ve sinema keyfi farklı olacaktır. Seferihisar Çağan Irmak Salonunun kapasitesinin az olması sebebiyle koltuk sıkıntısı yaşanabilir, o yüzden erken gitmeniz önerilir.

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.