Yaz Spor Okulu 750 Öğrenciyle Startını Verdi

Seferihisar Belediyesi Yaz Spor Okulu büyük bir coşku ve kalabalıkla 2015 yazı startını verdi!
Kalabalık ve rengarenk bir kortejle Seferihisar merkezden İzzet Gül Stadyumuna yürüyen Yaz Spor Okulu öğrencileri, Seferihisar halkı tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Seferihisar Belediye başkanı Tunç Soyer ve Belediye Başkan Vekili Gürhan Özata’nın da aralarında bulunduğu kortej, farklı branşlardaki öğrenci ve hocalarla izleyenleri selamladı. Coşkulu grupta öğrencilerle birlikte ailelerde dikkat çekerken, ailelerin spor okuluna olan desteği büyüktü. Öğrenciler tarafından gösterilen ilginin giderek arttığı okul, bu sene toplamda 750 öğrenciyle yaza merhaba diyecek
Yaz aylarında öğrenciler ve aileler için büyük bir fırsat haline gelen Yaz Spor Okulu, bu sene futbol, hentbol, tekvando, jimnastik, güreş, basketbol, voleybol, satranç, yüzme, sörf, masa tenisi ve bale branşlarında ücretsiz eğitim veriyor. Üstelik öğrencilerin spor yaparken kullanacağı kıyafetler, ekipman ve ulaşımları da Seferihisar Belediyesi tarafından karşılanırken, branş eğitimlerinde öğrencilere hepsi alanında uzman öğretmenler eşlik ediyor. Seferihisar Belediyesi Yaz Spor Okulu, yazın keyifli ve nitelikli zaman geçirtmeyi hedeflerken aynı zamanda öğrencilere spor konusunda bilinç kazandırıyor.
Bu sene toplamda 16 hocayla hizmet verecek olan Seferihisar Belediyesi Yaz Spor Okulu, 7-15 yaş arasındaki çocuklara yönelik eğitim veriyor. Kayıtların hala devam ettiği okulda, öğrenciler hem yaz tatillerini keyifli geçiriyor hem de ilgilendikleri alanlarda kendilerini geliştirme fırsatı buluyor. 1 Eylül 2015 tarihine kadar devam edecek olan Spor Okulu, hem eğlenmek hem de öğrenmek isteyen tüm çocukları bekliyor!

 

IMG_9920 IMG_9932 IMG_9942 IMG_9974 IMG_9980 IMG_9971

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.