Yarımada koordinatörlüğüne o isim atandı

CHP’nin politikalarının vatandaşlara daha iyi anlatılması, partinin ulaşamadığı toplumsal kesimlere ulaşılması hususunda direkt olarak genel merkeze bağlı bir örgütlenme olarak kurulduğu açıklanan Kemal Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’nin Yarımada Koordinatörlüğü’ne Akın Emre İldeniz getirildi. 

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Genel Koordinatörü ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Nazif Yücel ve İzmir Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Koordinatörü Sinan Sarıküse tarafından Yarımada Bölge Koordinatörü olarak Akın Emre İldeniz görevlendirildiği açıklandı.

Koordinatörlüğü’ne atanan İldeniz yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisi olan bu seçimde, hak, hukuk, adalet anlayışıyla çıktığımız bu yolda Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun sonuna kadar yanında olacağım. Akp iktidarının milletimize yaşattığı acıların son bulması, adaletli, huzurlu, güçlü bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, kimsenin ötekileştirilmediği, gençlerin fikrini özgürce ifade edebildiği ve huzur refah içinde yaşadığı bir Türkiye’de yaşamamıza çok az kaldı. Milletin Adayı Kemal Kılıçdaroğlunu 13. Cumhurbaşkanı yapmak boynumuzun borcudur. İnanıyoruz, birlikte başaracağız” diye konuştu.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.