Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 81. yılında saygı ve minnetle anıyoruz.

Seferihisar’daki anma töreni Saat 08.50’de Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde başladı. Törene Seferihisar Kaymakamı İlhan Abay, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Jandarma Muhabere Tabur Komutanı Albay Feridun Çağlayan, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Sel, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü 81 yıl önce kaybettiğimiz Saat 09.05’te iki dakikalık saygı duruşu ve siren sesiyle adeta hayat durdu. Törenin ilk bölümü Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı şükran çelenklerinin sunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tamamlandı.

Törenin ikinci bölümü Çağan Irmak Salonu’nda devam etti. Asil Nadir Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan oratoryo gösterisi katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. Törende “Atatürk’ü Anlamak” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.