Türk Sinemasının 100.Yılı Seferihisar’da Kutlandı

Seferihisar Belediyesi Yeni Kültür Merkezinde Türk Sinemasının 100. Yılı nedeniyle düzenlenen gecede 120 kişilik koro eski Türk filmleri müzikleri ile izleyicileri mest etti.

 

 

Seferihisar Belediyesi Çocuk ve Gençlik Merkezi eğitmenleri Dilek Güney ve Fulya Sayarer’in öğrencilerinin oluşturduğu en küçük öğrencinin 7 en yaşlı öğrencinin 65 yaşında olduğu 120 kişilik muhteşem koro Hababam Sınıfı, Selvi Boylum Al Yazmalım, Çiçek Abbas, Babam ve Oğlum, Hayat Bayram Olsa, Azize, Yedi Kocalı Hürmüz gibi Türk Sinemasının unutulmaz filmlerinin müzikleri kanto ve vals dansları eşliğinde seslendirerek Seferihisar Belediyesi Kültür Merkezi Salonunu dolduran yaklaşık 800 kişilik izleyiciye eğlence ve duygu dolu anlar yaşattı.

 

Gecenin sonunda Seferihisar Belediyesi Meclis Üyesi Yelda Celiloğlu emeği geçenler adına Dilek Güney ve Fulya Sayarer’e çiçek vererek teşekkür etti.

 


 

türk sineması 14 türk sineması 13 türk sineması 12 türk sineması 12 türk sineması 11 türk sineması 9 türk sineması 8 türk sineması 7 türk sineması 6 türk sineması 5 türk sineması 4 türk sineması 3 türk sineması 2 türk sineması 1

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.