CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Seferihisar Belediye Başkanı Mustafa Tunç Soyer, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ve CHP İzmir Milletvekili Ahmet Tuncay Özkan’ın isimleri geçiyordu.

Dün akşam haber Türk televizyonunda eski CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş’da çok iddialı bir şekilde “Kılıçdaroğlu’nun masasında Ahmet Tuncay Özkan ve Mustafa Tunç Soyer’in isimleri var” şeklinde bir açıklama yapmıştı. CHP Genel Merkezi kulislerinden edindiğimiz son dakika bilgisine göre, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun masasında Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tuncay Özkan ve Seferihisar Belediye Başkanı Mustafa Tunç Soyer bulunuyor. Edindiğimiz bir diğer bilgi ise; Mustafa Tunç Soyer’in ismi bir hayli önde.

YÜCEL VE KOCAOĞLU’NUN ADAYI DEVRE DIŞI KALDI!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun desteklediği CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ve Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ise devre dışı kalmış oldu.

http://www.izmirserbestfirka.com

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.