Tuna Masters Teos Uluslararası Balıkçılık Turnuvası sona erdi

Seferihisar Belediyesi’nin desteği ve Teos Marina’nın ev sahipliğini yaptığı Tuna Masters Teos Uluslararası Balıkçılık Turnuvası 19-22 Eylül tarihleri arasında Sığacık’ta gerçekleşti.

İş dünyasının önde gelen isimleri Sığacık’ta buluştu.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen turnuvada yarışan Türkiye’nin usta balıkçıları ve ünlü işadamları Seferihisar Sığacık’ta bir araya geldi. Turnuvanın birincisi Tornado – Viking 42 O isimli tekneyle 94 kiloluk dev orkinos balığını yakalayan Cem Özgener, Can Özgener ve İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener oldu.

Toplam 51 Tekne ile yaklaşık 250 kişinin yarıştığı turnuvada birinci olan Tornado Ekibi ödüllerini Seferihisar Belediye Başkan Vekili Kazım Parlak’tan aldı.

Turnuvaya yurtdışından da katılım oldu.

OBELIX – Two Oceans Magnum 32 Sportfish teknesi ile Jonathan Quinlivan, Sean Galleymore, Mark Quinlivan ve Taryn Ward yarıştı.

Genel klasmanda, Özgür Sezgin, Fikret Mesut Kocabıyık ve Önder Yenerler’den oluşan “Strike” ekibi birinci, Talip Altuğ Aksoy, Ünal Aygenoğlu, Timur Türker ve Mehmet Bilginer’den oluşan “Whale Rider” ekibi ikinci, Can Kaya Fesci, Ersin Yazıcı, Suat Can Tokgöz ve Mehmet Dönmez’den oluşan “Fes Fish” ekibi üçüncü oldu.

Seferihisar Belediye Başkan Vekili Kazım Parlak “Avrupa’nın önemli açık deniz balıkçılık turnuvaları arasında gösterilen bu organizasyonun ilçemizde gerçekleşmesinden ötürü gurur duyuyoruz. Belediye olarak desteklerimiz her zaman sürecek. Katılan ve ödül alan tüm takımları tebrik ediyorum” dedi.

Diğer Fotoğrafları indirme linki:

http://fishingteos.com/wp-content/uploads/2019/09/TMT-BASIN-FOTOLAR.zip

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.