Sur Plajı Süpürdü

Seferihisar Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen bir hafta süren Çocuk Futbol Turnuvası veda partisi ve ödül töreniyle tamamlandı.

Akarca Plaj Futbol sahası ve Belediye Hıdırlık Spor Tesisleri’nde 8 gündür devam eden 11-13 yaş arası Çocuk Futbol Turnuvası ardında büyük dostluklar bırakarak tamamlandı. Yurtiçi ve yurtdışından gelen 160 çocuğun katılımıyla gerçekleşen turnuvada, çocuklar hayatları boyunca devam ettirecekleri değişik ülke kültürlerden arkadaşlıklar kazandı.

Almanya’dan Hamm, Fenerbahçe Futbol Okulları, Diyarbakır Sur, Şanlıurfa Halfeti, KKTC Yeniboğaziçi, Irak Duhok, Çanakkale, Manisa Soma ve Seferihisar Spor Okullarının katıldığı turnuvada sekiz gün boyunca çocuklar hep bir arada unutulmaz zamanlar geçirdi. Diyarbakır Sur Çocuk Futbol Takımı, hem plaj futbolunda hem de halı saha turnuvasında şampiyon olmayı başardı. Plaj Futbolu’nda Almanya Hamm takımı ikinci, Çanakkale Üçüncü olurken, halı sahada Irak Duhok takımı ikinci, Almanya Hamm üçüncü oldu.

Turnuvaya katılan çocuklara madalyaları ve kupaları Seferihisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Gürhan Özata tarafından verildi.

Ödül töreninin ardından Plaj Futbol Sahası’nda Radyo Romantik Türk ekibi tarafından verilen DJ partide çocuklar gönüllerince eğlendi. Kurulan canlı langırtta eğlence doruğa çıkarken, tüm çocuklara patlamış mısır ikram edildi.

Katılımcı çocuklar 1 Haziran Pazartesi günü Seferihisar’dan ayrılarak evlerine dönecek.

 

DSC_3849 DSC_3863 DSC_3869 DSC_3879 DSC_3915 DSC_3919

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.