Sığacık’ta Muhteşem Karşılama

 

Coşku her geçen gün artıyor.

Yüzlerce Sığacıklı ellerinde meşalelerle Seferihisar’dan gelen Tunç Soyer ve partilileri Sığacık girişinde karşıladı. Binlerce kişi parti binasına yürüdü. Yaşanan coşku görülmeye değerdi.

30 Mart yerel seçimleri öncesi “buluşma noktalarımızı açıyoruz” sloganıyla seçim ofislerini açan CHP Seferihisar, 4 Mart Salı akşamı Sığacık Seçim Ofisi’ni açtı. Sığacıklılar CHP Seferihisar Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer’i “Sığacık seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla karşıladı ve gençler, Sığacık girişinden parti binasına kadar Tunç Soyer’i omuzlarında taşıdı.

Seferihisar’da 5 yıldır yaptıkları çalışmaları ve yapacaklarını anlatan Başkan Soyer, yeni yapılacak Seferihisar-Sığacık bisiklet yolu, Girlen Parkı gibi projelerin yanında tüm Seferihisar’ı yakından ilgilendiren üniversite projesinin müjdesini verdi. Üniversitelerle görüştüklerini ve Seferihisar girişinde üniversite konusunda kesin adımlar attıklarını ve yeni dönemin en büyük projelerinden birinin üniversite olduğunu söyleyen Soyer, on binlerce öğrencinin Seferihisar’da eğitim göreceğini söyledi.

Türkiye’deki rüşvet, yolsuzluk gibi gündemi ilgilendiren konularda da konuşan Soyer; “Biz sit alanı nedeniyle bir çivi çakamıyoruz ama bir bakıyoruz Urla’dan villalar çıkıyor. Bunlar doymadılar. Ama artık yedikleri yeter. O koltuktan kalkmalarının zamanı geldi. Çok çalışacağız ve 30 Mart’ta bunun ilk adımını atacağız” dedi.

Seferihisar’ın yerel siyasetiyle ilgili de açıklamalar yapan ve diğer adayların söylemlerini değerlendiren Soyer; “Siyaset meslek değildir. Mutlaka önce ekmeğinizi kazanmalısınız. Çünkü ter dökmesini bilmeyen vatandaşın halinden anlamaz. Siyaset yapacak kişiler kendini geliştirmeli, okumalı, yabancı dil öğrenmeli. Çünkü bu olgunlaşma olmadan 6 tane futbol sahasıyla Seferihisar’da turizmi 12 aya çıkaracağınızı hayal edebilirsiniz. Kent merkezine yeraltı otoparkı yaparak trafiği rahatlatacağınız düşünebilirsiniz oysa o otoparkın mıknatıs gibi trafiği çekip daha da ağırlaştıracağını öngöremeyebilirsiniz. Ya da Teos kazısının bu kenti nasıl geliştireceğini düşünemeyip, orada yapılacak ufacık bir kamulaştırmayı öncelikli hedef olarak koyamazsınız” dedi.

CHP Seferihisar İlçe Teşkilatı 7 Mart Cuma günü Saat 15.00’da İlçe Merkezi Seçim Bürosu’nun açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İzmir Milletvekilleri’nin katılımıyla gerçekleştirecek.

 

DSC_2611 DSC_2627 DSC_2670 DSC_2673 DSC_2689 DSC_2707 DSC_2716 DSC_2720 DSC_2724  DSC_2785 DSC_2797

 

DSC_2731

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.