Seferihisar’ın Ressamı Büyük İlgi Gördü

Seferihisar’ın ödüllü ressamı Özay Malkaya İzmir Resim Heykel Müzesi Şeref Akdik Sergi Salonunda sanatseverlerle buluştu.

2017’ yılında IWS Albania’nın ikincisini düzenlediği Uluslararası Suluboya festivalindeki yarışmada ülkemizi temsil ederek “En iyi Türk Ressam” ödülünü alan Özay Malkaya çoğunluğu yaşadığı Seferihisar’ın tarihi eserleri, eski yapıları, insanları ve doğal güzelliklerinin konu edildiği realist tarzda suluboya sergisini oldukça kalabalık bir davetli topluluğu ile sanatseverlerin beğenisine açtı.

Sergi açılışına çok sayıda davetlinin yanısıra KÖY KOOP Başkanı Neptün Soyer, Dokuz Eylül Üni. Güzel Sanatlar Fak. Öğrt. Üyesi Mehmet Fırıncı, İzmir Rotary Kulübü Başkanı Aron Depas, Seferihisar Kent Konseyi Başkanı Ekrem Gün ve Uluslararası Suluboya Derneği Başkanı Atanur Doğan katıldı. Sergi 04-19 Eylül saat 09.00 ve 18.00 saatleri arası İzmir Resim Heykel Müzesi Şeref Akdik Sergi Salonunda açık olacak.

Nasıl Giderim için Tıkla ?

 

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.