Seferihisar’ın futbol haftası

Seferihisar Masterlar ve Birinci Amatör Ligde mücadele eden Sakin Şehir Seferihisar Spor futbolda unutulmaz bir hafta sonu yaşadı.

Güzelyalı Masterları 3-1 skorla yenen Seferihisar Masterlar Ege bölgesinde 40 takım arasında ilk 4’de girmeyi başararak ulusal finallere adını yazdırdı. Yarı final maçında Balçova Masterlar ile karşılaşacak Seferihisar Master finale yükselip şampiyon olmak istiyor.     

Gençler tam gaz
2022 sezonu Birinci Amatör Ligde mücadeleler devam ediyor. Sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Sakin Şehir Seferihisar Spor Futbol Takımı, sezonun 5. maçında Balçova Yaşam Spor’u İzzet Gül Stadyumu’nda konuk etti. Tek kale oynanan maçta Seferihisar 16-0 net bir skor elde etti.


Ferhat Gülbağ kaydettiği 5 golle yıldızlaşırken, Anılcan Aylak 3, Süleyman Karabeke 2, Kaan Dinçer 1, Onurcan Kilir 1, Kadir Özçapkan 1, Semih Türkmen 1, Rıdvan Demirci 1 ve Özcan Kocaman 1 gol ile oynadı.

Seferihisar Spor, bu skorla puanını 15’e çıkartarak Ligin ilk yarısını lider kapattı.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.