Seferihisar’da 23 Nisan Coşkusu 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96.yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Seferihisar’da da coşkuyla kutlanıyor.
Sabah saat 09.30’da Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı’na şükran çelenginin sunulmasıyla başlayan resmi bayram töreni, Seferihisar Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen kutlama programıyla devam etti.

İlçe Kaymakamı Resul Çelik, Garnizon Komutanı Levent Aksoy, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in katılımıyla başlayan program İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kaya’nın konuşmasıyla devam etti.

Seferihisar Belediyesi’nin davetlisi olarak gelen Makedonya ve Bulgaristan gruplarının danslarıyla renklenen 23 Nisan Kutlamaları Seferihisar Şehit Öğretmen Mehmet İzdal ilköğretim Okulu öğrencilerinin hazırladığı folklor, Tepecik İlköğretim Okulu Halk Oyunları Ekibi ve Necat Hepkon İlköğretim Okulu öğrencilerinin gösterileri ile sona erdi.

Programda 23 Nisan haftası nedeniyle düzenlenen kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye girenlere ödüller verildi. Programda en hızlı yumurta taşıma, halat çekme, sandalyeye oturma ve balon patlatma yarışmaları düzenlendi.

Bayram kutlaması bu akşam Seferihisar Belediyesi’nin yurtdışından gelen çocukların yerel dans gösterileriyle renklenecek programla tamamlanacak. Program saat 20.00’da Seferihisar belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

DSC_0869 DSC_0885 DSC_0887 DSC_0897 DSC_0898 DSC_0911 DSC_0929 DSC_0936 DSC_0966 DSC_0974

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.