Seferihisar Tema’dan Miniklere Yeşil Yaprak

Çevreye duyarlı öğretmenler veliler ve öğrencilerin işbirliği ile Seferihisar Semiha İrfan Çalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu Tema Vakfı Yaprağını törenle aldı.

Tema Vakfına üye olan öğrencilerin sınıflarına takılan Tema Vakfı Yaprağı ile öğrencilere kimlik kartları verildi ve Tema Rozetleri takıldı.

 

Seferihisar Semiha İrfan Çalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu’nda minik öğrencileri doğayı sevmeleri ve korumaları konusunda bilgilendiren Seferihisar Tema Başkanı Züle Efecan minik öğrencilere rozetlerini takarak okul müdürü Celal Tetik’e böyle bir etkinliğe imza attığı için teşekkürlerini sundu.

Seferihisar Tema Başkanı Züle Efecan “ Şahsım adıma ve Tema Vakfı adına öğrencilerime büyüklerine ve miniklerine çok teşekkür ediyorum. Duyarlılık küçükte başlar büyüyerek devam eder. Anaokulu öğrencilerimiz büyüyecek ve gelecek dönemlerinde bu misyonu devam ettirecekler.  Doğa bizim anamız doğaya bakmazsak bizimde hayatımız yok olur, o yüzden herkesi doğaya destek çıkmayı doğayı korumaya davet ediyorum “ dedi.

 

 

 

DSC_1974 DSC_1980 DSC_1983 DSC_1990 DSC_1992

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.