Seferihisar Masterlerdan Farklı Tarife

 

Ege Masterler ligi C gurubu 8. Hafta mücadelesinde karşı karşıya gelen Balçova Teleferik masterler, Seferihisar masterler maçını izleyenler 6 gol gördü.

Balçova Belediyesi spor kompleksinde yapılan karşılaşmaya Seferihisar masterler oldukça atak başladı. Maçın hemen başında sağ kanattan Nihat ünlütürk’ün ortasına gelişine vuran Evrim Ataman’ın şutu direkten döndü.

Maçın ilk dakikalarından itibaren atak oynayan ve rakip kalede gol arayan Seferihisar Masterler aradığı golü Evrim Ataman’ın düşürülmesi sonucunda Serkan Bekri’nin şık frikiği ile buldu. 0-1

Golden sonra da Seferihisar’ın atak futbolu ve rakip alanda ki baskısı devam etti. Sol kanattan Evrim Ataman’ın ara pasını düzeltip kalecinin yanından kaleye yollayan Umut Peköz Seferihisar Masterların ikinci golüne imza attı. 0-2

Seferihisar masterler Balçova Teleferik karşısında kanatları oldukça etkin kullanırken üçüncü golünü de yine Evrim Ataman’ın ortasına iyi yükselen ve güzel bir kafa vuruşuyla takımı adına skora katkı koyan Tolga Öder ile buldu. 0-3

İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarının ilk dakikalarında Balçova Teleferik maça tutunmaya çalışsa da skor üstünlüğünü elinde tutan Seferihisar penaltı kazandı. Ceza alanına giren Ali Karagöl’ün düşürülmesi sonucu kazanılan penaltıyı Tarık Karaman gole çevirdi. 0-4

Skor avantajını eline geçiren Seferihisar atak oyununu sürdürdü. Mehmet Koca’nın şık pasını değerlendiren Serkan Bekri takımının 5. Kendisinin 2. Golünü attı.

Tarık Karaman ve Celal Tetik ile pozisyonlara giren Seferihisar Masterlera, Balçova Teleferik kalecisi geçit vermedi.

Maçın son dakikalarında bu kez Umut Peköz’ün pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Serkan Bekri kaleciyi de geçerek boş kaleye topu gönderdi.

Maç 6-0 Seferihisar Masterlerın üstünlüğü ile sona ererken Seferihisar Masterler puanını 9 a çıkararak gurubunda 5. Sıraya yükseldi.

Seferihisar Masterlerın Teknik direktörü Burak Köylübay” Kanatları çok iyi kullanan hücum bölgesinde etkili, şut atan, pozisyona giren ve sahada ayak basmadık yer bırakmayan takımımızı kutluyorum. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Balçova Teleferik futbolcularını da centilmence mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Galibiyetimizi Futbolcularımızdan Ahmet Yurt’un yeni doğan kızı Yaren Yurt’a armağan ediyorum” dedi.

 

balçova maçı 1 balçova maçı

 

10857850_1572273339675169_3401120186855265331_n

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.