Seferihisar Lideri Elinden Kaçırdı

Ege masterler ligi c gurubu 9. Hafta mücadelesinde lider Soma masterler ile Seferihisar masterler karşı karşıya geldi.
Karşılaşmaya oldukça atak ve baskılı başlayan Seferihisar masterler aradığı golü 7. Dakikada organize bir atakta buldu. Orta sahadan Salih Oruç’a indirilen topu Oruç , bekletmeden ön direğe gönderdi topun gelişine vuruş yapan Evrim Ataman takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra baskısını sürdüren Seferihisar masterler Umut Peköz ve Tarık Karaman ile iki net fırsattan yararlanamadı.
İlk yarı oyun ve skor olarak Seferihisar masterlerın üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı Soma saha ve seyirci avantajı ile Seferihisar kalesinde gol aradı. Daha atak oynamaya başlayan Soma, aradığı golü Şükrü Zenger ile buldu. Ceza alanı içinde topu elle önüne alan Şükrü Zenger herkesin serbest vuruş beklediği pozisyonda topu Seferihisar ağlarına gönderdi. Seferihisar Masterler gole uzun süre itiraz ettiler. Yardımcı halem Alican Pektaş orta sahaya koşmadı ancak orta hakem Gökhan Özkan golü verdi. 1-1

Soma masterlerın golü sonrası Seferihisar masterler tekrar atak oyununa döndü. Teknik sorumlu Burak Köylübay oyuna Ali Karagöl’ü alarak hücum gücünü arttırdı. Ardından Seferihisar masterler Tolga Öder ve Ali Karagöl ile yine iki net fırsattan yararlanamadı.
Maç 1-1 devam ederken hakem Gökhan Özkan ev sahibi takımın lehine verdiği kararlarla maçın skoruna ve gidişatına etki etti.
Seferihisar masterler Soma kalesinde gol ararken kontra atakta Yusuf İpek topla buluştu, kalecinin üzerinden yaptığı şık bir vuruşla Soma Masterlerı 2-1 öne geçirdi.

Maçın son dakikaları Soma kalesi önünde geçti. Seferihisar Masterler duran toplarla gol aradı. Bu dakikalar da yine hakem üçlüsünün ilginç kararları devreye girdi. Birçok pozisyonda ve ikili mücadelelerde ev sahibi takımın lehine kararlar çıktı.
Seferihisar masterler oldukça iyi oynadığı maçta 2-1 yenilmekten kurtulamadı.

STAD: Linyit
HAKEMLER: Gökhan Özkan, M. Ali Elver, Alican Pektaş
SOMA MASTER:Mehmet Güvendiren, Faik Ay, Engin Kahraman, Hasan Oğuz, Cevdet Yıldırım, Halil Sümer, Osman Şahin, Seyit Çetinkaya, Yusuf İpek, Hakan Durur, Şükrü Zenger
YEDEKLER:Remzi Paşalı, Emin Kökçü, Ahmet Koyun, Reha Fidan
TEKNİK SORUMLU:Muzaffer Okyay

SEFERİHİSAR MASTER:Ahmet Atar, Nihat Ünlütürk, Bekir İmren, Ahmet Yurt, Mehmet Koca, Aykut Peköz, Serdar Gülseven, Serkan Bekri, Salih Oruç, Evrim Ataman, Tarık Kahraman
YEDEKLER:A.Vahap Aygüneş, Tolga Öder, Mehmet Avcı, Ali Karagöl, Fatih Bulgurlu, Celal Tetik, Hakan Erman
TEKNİK SORUMLU: Burak Köylübay
GOLLER: Evrim Ataman (Seferihisar Master), Şükrü Zenger, Yusuf İpek (Soma Master)

 

 

 

 

master 1 master 2

pubg uc

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.