29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Seferihisar Belediyesi tarafından Fener Alayı düzenlendi.

Binlerce kişinin katıldığı yürüyüşte Seferihisar Belediye Bandosu eşliğinde söylenen marşlarla coşku doruğa ulaştı.  

Seferihisar’da, cumhuriyetimizin ilanının 96. yılı nedeniyle düzenlenen Fener Alayı’nda Seferihisar Kapalı Pazaryeri’nden başlayan yürüyüş Sakarya Caddesi, Mektep Caddesi, Şehit General Temel Cingöz Caddesi ve Atatürk Caddesi’nden geçerek Atatürk Meydanı’na ulaştı.

Cumhuriyet coşkusunu yaşayan vatandaşlara seslenen Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin;”En büyük bayramımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. Bugünü bize bahşeden Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnetlerimizi sunuyoruz. 29 Ekim tarihimizin en şanlı günüdür. Cumhuriyet edildiği gün özgürlük, eşitlik, demokrasidir. 29 Ekim bağımsızlıktır. Her renkten insan ile cumhuriyetin bayrağı altında hep birlikteyiz. En önemli ödevimiz Türkiye Cumhuriyeti’ne hayırlı çalışkan ve dürüst çocuklar yetiştirmektir. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. 29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun” diyerek Seferihisarda yaşayan herkesin Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.