Seferihisar Belediyesi’nden psikososyal destek

Merkez üssü Seferihisar ilçesi olan 6,9 büyüklüğünde yaşanan depremin ardından Seferihisar Belediyesi uzman psikologlar ile ilçede deprem nedeniyle oluşan psikolojik yaraların tedavisi için destek vermeye başladı. 

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Deprem felaketinde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, tedavisi devam eden kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Önceden alınan tedbirler sayesinde Seferihisar’da depremden ötürü herhangi bir bina çökmesi durumu yaşamadık ancak yaşadığımız deprem ve tsunami felaketinin psikolojik etkileri büyük oldu. Belediyemizde çalışmakta olan psikoloğumuz Bengü Şensoy ve bize destek için gelen gönüllü uzman psikolog Özge Alkanat ile Sığacık Balıkhane 1 No’lu dükkanda hizmete açtığımız psikososyal destek noktamızda vatandaşlarımıza psikolojik destek vermeye başladık” dedi.   

Deprem ve tsunami felaketinin etkileri ile baş edebilme konusunda uzman psikologlar tarafından herkese açık olarak ücretsiz psikolojik destek çalışmalarımız aşağıda belirtilen program doğrultusunda gerçekleşecek.

Psk. Dr. Özge Alkanat
Uzm. Psk. İ. Bengü Şensoy

11 Kasım 2020 Çarşamba
11:00
Ürkmez Gençlik Merkezi

12 Kasım 2020 Perşembe
11:00
Seferihisar Kapalı Pazar Yeri

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.